Over Teun Arts

Teun Arts Meubelen staat voor hoge kwaliteit zitmeubelen, deskundig advies en een uitstekende service.
Wat dat voor u betekent leggen we hier verder uit.

Uitgebreid en divers assortiment

Hebben we niet, bestaat niet. Ons assortiment is zo samengesteld dat er voor iedereen die op zoek is naar een relaxfauteuil, (relax)bank, eetkamerfauteuil of bijzetfauteuil een passend model te vinden is in onze showroom van bijna 2.000m2. Om een goed gevoel te krijgen bij de zitmeubels is het van belang om meerdere meubels te kunnen voelen en proberen. Vandaar dat we altijd minimaal zo’n 350 verschillende modellen in onze showroom hebben staan. Alle relaxfauteuils en banken kunnen op maat gemaakt worden zodat u een optimaal zitcomfort ervaart.

Teun Arts Meubelen heeft veel verschillende fauteuils op voorraad, dit geldt zeker voor de sta-op fauteuil. De ervaring leert dat het erg gewaardeerd wordt wanneer een (sta-op)fauteuil snel geleverd kan worden. Wij kunnen ervoor zorgen dat u binnen een week een passende sta-op fauteuil in huis heeft.

Kwaliteit

Wij willen ervoor zorgen dat u een lange tijd kunt genieten van het optimale zitcomfort van onze zitmeubels. We hebben er daarom voor gekozen om enkel met producten van hoge kwaliteit te werken. Door onze jarenlange ervaring weten we welke meubels voldoen aan de juiste standaarden qua comfort, design, functies en kwaliteit. Onze meubels worden gemaakt door erkende meubelmakers, veelal uit Nederland of Duitsland.

Deskundig advies

Om uit al deze fauteuils de juiste keuze te kunnen maken staan we u bij met deskundig en oprecht advies. Past een fauteuil u niet, dan zullen wij u dat eerlijk zeggen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we waar een goede relaxfauteuil aan moet voldoen. Wij willen niet dat u de verkeerde keuze maakt. Ons team kan u duidelijk adviseren over welk zitmeubel het beste bij u past. Dit zowel qua comfort als design. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk plezier beleeft aan onze meubels.

Service

Naast een uitgebreid assortiment met kwaliteitsmeubels vinden we het leveren van uitstekende service erg belangrijk. Zo hebben wij een eigen stoffeerderij. Hier worden kleine aanpassingen gedaan aan de fauteuils en eventuele reparaties uitgevoerd. Wanneer uw fauteuil ter reparatie bij ons staat leveren wij u naar wens een passende leenfauteuil.

Alle gekochte fauteuils en banken worden gratis thuis geleverd. Hier wordt nogmaals rustig uitgelegd welke functies de fauteuil allemaal heeft en hoe u deze het beste kunt onderhouden.

Garantie

Teun Arts Meubelen geeft vijf jaar volledige garantie* op de gekochte meubels. Wij geloven in de producten die we verkopen en willen dat u hier jarenlang onbezorgd van kunt genieten.

*Accu’s uitgezonderd. De garantietermijn hiervan is twee jaar.

Historie

Hoe is dit allemaal zo ontstaan?