Lia Wagemakers
Lia Wagemakers
Er werd ruim de tijd genomen om ons goed te informeren!Duidelijke uitleg.
Jos van de Voort
Jos van de Voort
Fijne plek om een heerlijke relaxstoel uit te zoeken zonder poespas. Duidelijke informatie en passing van goede maat. Fijne plek
Ré Koehorst
Ré Koehorst
We hadden een ongelukje met de voeding van de relaxfauteuil. De stekker naar de stoel was gebroken. Na een mailtje te sturen naar Teun Arts werd het probleem geweldig opgelost. Wat een prima service en dit alles binnen 1 dag tijd. Echt super.
Ali Degenkamp
Ali Degenkamp
Grote collectie. Goed geholpen. Snelle levering.
Marije Richters
Marije Richters
Heel vriendelijk en goede adviezen. Goed geslaagd
Annie van Kraaij
Annie van Kraaij
Wij hebben een tijd terug 2 relaxfauteuils gekocht.We zijn ontzettend goed geholpen....zeer vriendelijke verkoopster en lekkere koffie..Ik moet zeggen....de stoelen zitten heerlijk.Dragen de naam "Relax"met ere.Wij bevelen Teun Arts dan ook zeker aan.
Judith Peters
Judith Peters
Super service !!De sta op stoel van mijn vader deed het niet meer . Door de ziekte van mijn vader kunnen we niet zonder . Er was eigenlijk geen plek beschikbaar dat ze konden komen . Gelukkig hebben ze geschoven met de planning en na een half uur waren ze er en de stoel doet het weer . Fijn bedrijf die meedenkt . Bedankt !
Harrie van de Nieuwenhof
Harrie van de Nieuwenhof
Vriendelijke en ervaren verkoopster, goed geholpen .Na een paar weken nadat onze relaxstoelen waren geleverd zagen we een foutje in het leer . Gebeld en alles is op een geweldige manier opgelost . Intussen dat de stoel naar de fabriek was hebben we een andere stoel in huis gehad .Geweldige service een zaak om aan te raden . Fam , vd Nieuwenhof Boekel
Wiennie Wijnhoven
Wiennie Wijnhoven
Wij hebben bij Teun Arts Meubelen 2 relaxfauteuils gekocht.Tot nu toe zitten de relaxfauteuils goed , en zijn van een goedeen mooie kwaliteit.Wij zouden Teun Arts Meubelen bij familie en vrienden aanbevelen.Ook de service en bezorging was zéér professioneel.
Hennie van der ven
Hennie van der ven
Rustige klantvriendelijke medewerkers, ruime keuze voor iedere beurs
jan schell
jan schell
Frenk Verbruggen
Frenk Verbruggen
Goed advies van Angeline, zelfs op een koopzondag is het geen probleem als het eens een uurtje uitloopt.
martin hoffmans
martin hoffmans
Carin van der Vrande
Carin van der Vrande
Goed advies van Angeline, 2 mooie relaxfauteuils op maat gekocht
Rob Vb
Rob Vb
Sjaak Henst
Sjaak Henst
Fijn verkopers en goed advies dik tevreden
nollie ketels
nollie ketels
Leuke zaak vriendelijk personeel
Mari De Wit
Mari De Wit
Rudie Lutters
Rudie Lutters
Op zoek naar een relax stoel naar Teun Arts, nooit geweten dat er zo veel over een stoel uit te leggen valt, veel verschillende stoelen gezien en geprobeerd met een perfecte uitleg waar je op moet letten.Showroom nog volop in de renovatie maar dat was geen enkel probleem.Wat ons betreft zeker een aanrader om te gaan kijken.
Gerrie Boleij
Gerrie Boleij
Vriendelijke verkoopster,en goede uitleg
js_loader