Teun Arts Meubelen V.O.F.
4.7
Gebaseerd op 78 beoordelingen
michel wijnans
michel wijnans
Paul van Houdt
Paul van Houdt
Ontzettend fijn geholpen. Er is een ruim aanbod en de kwaliteit is prima
Tonneke van den Boom
Tonneke van den Boom
Vriendelijk en deskundig advies, denkt mee. Stoelen perfect, prima kwaliteit, zitten heerlijk. Kortom: een aanrader!
Piet Van De Schans
Piet Van De Schans
Jack Korte
Jack Korte
Prima klant gericht, betrouwbaar in afspraken, meedenken bij vragen.Top bedrijf.
Nancy Rutten
Nancy Rutten
BerichtVandaag een fantastische relaxstoel aangekocht.ben enorm onder de indruk van de fijne manier in klantvriendelijkheid . Alle tijd is er voor ons genomen duidelijk advies en er werd ons nog een kopje koffie aangeboden. Niet het opdringen van wat we in onze zoektocht naar een stoel al veel gezien hebben . Mooie lokatie veel keuze vriendelijk en fijn kundig personeel. Ze hebben mij een stoel verkocht die niet alleen fijn zit maar ook goed voelt. Zowel toen ik er in zat in de showroom als het gevoel bij de aankoop . In 1woord top adres. Nu 3 maanden wachten op onze aankoop maar het is het wachten waard . Met vriendelijke groeten fam vissers cuijk.
Geert van de Logt
Geert van de Logt
Vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel, netjes thuis afgeleverd en geplaatst en naderhand als service kostenloos een aantal vervangingsonderdelen opgestuurd gekregen.
peter Lanen
peter Lanen
We waren zoekend naar een sta opstoel, voor mijn partner. Zij heeft de ziekte van cortibasaal syndroom. Afgekort CBS. Eerst via de zorgverzekering, maar dat was geen succes. De stoel was al gebruikt geweest. En met de ziekte die mijn partner heeft. was dat geen goed resultaat. Omdat haar lichaam zeer gevoelig is. Op een mooi zondag naar Teun arts in Stint Hubert. Na diverse stoelen uitgeprobeerd te hebben. Zijn we i.o.m met de verkoper tot een oplossing gekomen. Er werd mee gedacht over hoe de stoel het beste kon worden voor mijn partner. Want ze kan links niets met haar arm en been. Na meten en na denken tot een goed resultaat gekomen. Mijn Partner geniet elke dag van haar sta op stoel die compleet voor haar ontworpen is. Een pluim voor Flip Arts.
Mark Bezemer
Mark Bezemer
Mijn moeder heeft hier twee jaar geleden een bijzonder goede service genoten (helaas ging de koop vanwege gezondheidsredenen niet door).
Hans Bos
Hans Bos
Super, gedogen advies
Frans Pennings
Frans Pennings
Ze bestaan nog, leveranciers die service zeggen te verlenen en dat ook daadwerkelijk doen. Ik meldde een klein reparatie en binnen 10 dagen was er een monteur van Teun Arts. Geen kosten in rekening in rekening brengen! Raad eens wie wij aanraden als het om comfortabele stoelen gaat. Juist Teun Arts.
Charles Arts
Charles Arts
Margreet Junier
Margreet Junier
Goedemiddag,Het duurde bijna een week,voordat de stoel opgehaald werd,maar de stoel was binnen een week gemaaktGroetGreet
Marcel Daanen
Marcel Daanen
Fijne firma en goede producten. Goed geadviseerd en daarom het juiste product kunnen aanschaffen.
T Havens
T Havens
We hebben 2 relaxfauteuils gekocht bij Teun Arts. Onze ervaringen zijn louter positief. De verkoper was erg goed en heel vriendelijk, heeft veel tijd uitgetrokken voor ons. We hebben het zitten in de fauteuils uitgebreid uitgeprobeerd, wat geen enkel probleem was voor de verkoper.De bezorgers van de fauteuils waren heel correct.En de fauteuils zitten heerlijk, zowel in de actieve stand als achterover met de benen omhoog. Sluiten goed aan op de rug, het hoofd ligt prettig. Heerlijk ontspannen dus, waar voor we ze gekocht hebben.
Marianne Kuijpers
Marianne Kuijpers
Ik ben ontzettend blij met de relaxfauteuil die ik bij u gekocht heb. Maar vooral ook de voorkomende manier waarop ik behandeld ben en het feit dat bij u afspraak is afspraak hoog in het vaandel staat maakt mij een heel tevreden klant.Met vriendelijke groet,Marianne Kuijpers.
Helna Verheijen
Helna Verheijen
Hebben twee relaxstoelen gekocht. Super goed advies gekregen over de maat van de stoelen zodat je zeker weet dat het ook het relax effect geeft wat je wenst. Alle tijd voor uitleg, diverse modellen, geen opdringerig gedoe, eerlijk over wat past en wat niet bij je wensen.Kortom geen verkooppraatje maar echt serieus aandacht en advies.Zeer tevreden.
Marijke Spoelstra
Marijke Spoelstra
Zeer snelle prettige service
Lia Wagemakers
Lia Wagemakers
Er werd ruim de tijd genomen om ons goed te informeren!Duidelijke uitleg.
Jos van de Voort
Jos van de Voort
Fijne plek om een heerlijke relaxstoel uit te zoeken zonder poespas. Duidelijke informatie en passing van goede maat. Fijne plek
js_loader