Judith Peters
Judith Peters
Super service !!De sta op stoel van mijn vader deed het niet meer . Door de ziekte van mijn vader kunnen we niet zonder . Er was eigenlijk geen plek beschikbaar dat ze konden komen . Gelukkig hebben ze geschoven met de planning en na een half uur waren ze er en de stoel doet het weer . Fijn bedrijf die meedenkt . Bedankt !
Harrie van de Nieuwenhof
Harrie van de Nieuwenhof
Vriendelijke en ervaren verkoopster, goed geholpen .Na een paar weken nadat onze relaxstoelen waren geleverd zagen we een foutje in het leer . Gebeld en alles is op een geweldige manier opgelost . Intussen dat de stoel naar de fabriek was hebben we een andere stoel in huis gehad .Geweldige service een zaak om aan te raden . Fam , vd Nieuwenhof Boekel
Wiennie Wijnhoven
Wiennie Wijnhoven
Wij hebben bij Teun Arts Meubelen 2 relaxfauteuils gekocht.Tot nu toe zitten de relaxfauteuils goed , en zijn van een goedeen mooie kwaliteit.Wij zouden Teun Arts Meubelen bij familie en vrienden aanbevelen.Ook de service en bezorging was zéér professioneel.
Hennie van der ven
Hennie van der ven
Rustige klantvriendelijke medewerkers, ruime keuze voor iedere beurs
jan schell
jan schell
Frenk Verbruggen
Frenk Verbruggen
Goed advies van Angeline, zelfs op een koopzondag is het geen probleem als het eens een uurtje uitloopt.
martin hoffmans
martin hoffmans
Carin van der Vrande
Carin van der Vrande
Goed advies van Angeline, 2 mooie relaxfauteuils op maat gekocht
Rob Vb
Rob Vb
Sjaak Henst
Sjaak Henst
Fijn verkopers en goed advies dik tevreden
nollie ketels
nollie ketels
Leuke zaak vriendelijk personeel
Mari De Wit
Mari De Wit
Rudie Lutters
Rudie Lutters
Op zoek naar een relax stoel naar Teun Arts, nooit geweten dat er zo veel over een stoel uit te leggen valt, veel verschillende stoelen gezien en geprobeerd met een perfecte uitleg waar je op moet letten.Showroom nog volop in de renovatie maar dat was geen enkel probleem.Wat ons betreft zeker een aanrader om te gaan kijken.
Gerrie Boleij
Gerrie Boleij
Vriendelijke verkoopster,en goede uitleg
Wilma Verschuren
Wilma Verschuren
Prima en deskundig advies gehad toen we op zoek waren naar 2 relaxstoelen.Zonder opdringen en in alle rust konden we de stoelen uit proberen.Fijne mensen die staan voor hun vak!! de stoelen bevallen uitstekend!Zeker een aanrader!!!Groetjes Familie van der Blom
Antoon van Eldik
Antoon van Eldik
Zeer goed en deskundig geholpen en ivm de langere wachttijd door de Corona pandemie na levering ook nog een geweldige bos bloemen gekregen !
R Reparon
R Reparon
henk philippus
henk philippus
Gezellig en prima service.heel goed.
JefAlbertz
JefAlbertz
Deskundig advies, geen opdringerige verkopers. 100% service en komen afspraken na. Top bedrijf, mijn moeder is mega-blij met de relax fauteuil !
Jean-Pierre Louvet
Jean-Pierre Louvet
Ruime keus, vriendelijk, kundig advies op maat. Stoel geleverd volgens planning, dus zeer tevreden. Bedankt team Teun Arts Meubelen voor het warme welkom en de goede zorgen.
js_loader